2023-2024 Burs Başvuruları Sonuçlandı

admin
7.04.2022

Durumları incelenen ve eğitime katkı almaya hak kazananların bursları Vakıfbank Seydişehir şubesine yatırılmıştır ve adreslerine posta ile bildirilmiştir.

Hak eden öğrencilerin;

öğrenci belgesi, kimlik kartı fotokopisi ve Vakıfbank Seydişehir şubesinden alınmış IBAN no’larını en kısa zamanda Vakıf adresimize mektup pulu ile göndermeleri gerekmektedir (kargo, APS vb. ile göndermeyiniz). İstenen belgelerin soyad54@gmail.com adresine de e-mail yolu ile gönderilmesi, vakıf öğrenci belgeleri dosyasına konulması bakımından kolaylık sağlayacaktır.

Ayrıca;

dönemlik eğitim gören öğrenciler için her dönem sonunda (15 Mart 2024’e kadar), yıllık eğitim gören öğrenciler için her yıl sonunda (31 Temmuz 2024’e kadar) not döküm belgelerini (transkript) mektup pulu ve e-mail aracılığı yollamaları zorunludur. Not döküm belgeleri, üniversite öğrenci işlerinden imzalı veya e-devlet üzerinden karekodlu olarak temin edilebilir.

DESTEĞİN UMUT OLSUN

SOYAD ailesi olarak katkılarımızla öğrencilerin hayatına dokunup onlar için eğitim olmanın, ışık olmanın, umut olmanın mümkün olduğunu biliyoruz.