BURS BAŞVURUSU

7.04.2022

Seydişehir Okutma ve Yardım Vakfı, Derneği Başkanlığı'na,
Karşılıksız Burs Başvuru Formunda belirttiğim beyanlarımın ve ekli belgelerin doğruluğunu, aksi halde aldığım ve alacağım bursların yasal faizleri ile geri ödemeyi ve diğer yasal sorumlulukları karşılamayı taahüt ederim.

Uyarı! Seydişehir doğumlulular dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Uyarı! Vakıf üniversiteleri ve 2. Öğrenim öğrencileri Seydişehir'li olsalar dahi başvuru yapamaz.
Fotoğraf Ekle:
Babanızın Mesleki Durumu: Annenizin Mesleki Durumu:
Kaç Kardeşsiniz? (Kendiniz Dahil): Ailenizde Okuyan Kardeş Sayısı (Kendiniz Dışında):
Aileniz Kirada Oturuyor Mu? Ailenizin Özel Otomobili Var Mı? Aileniz Başka Bir Şehirde Yaşıyor Mu?
Size Referans Olan Kişinin Adı Soyadı:
Size Referans Olan Kişinin Telefon Numarası:
Size Referans Olan Kişinin E-mail Adresi:

DESTEĞİN UMUT OLSUN

SOYAD ailesi olarak katkılarımızla öğrencilerin hayatına dokunup onlar için eğitim olmanın, ışık olmanın, umut olmanın mümkün olduğunu biliyoruz.